Nikaia

VIKTEN AV KVALITÉ

 

 

 

när man flänger fram tillbaka,, som jag älskar att göra, inser man verkligen vikten av kvalité på resväskor. att släpa en tung väska, med halvfungerade hjul, är inget jag känner för att göra ytterligare en gång kan jag säga. i have had it! när jag kom hem till köpenhamn efter resan till teneriffa, med min tunga kamera och tillbehör på ryggen och en fullproppad rullväska med söndriga hjul, så ville jag bara lägga mig ner på gatan & gråta.

i princip alla mina resor framöver kommer innebära medhavande av tungt kamerautstyr, så för mig är det helt enkelt ett måste med en hållbar resväska, i varje fall om jag ska kunna uthärda det. kanske känns det trist att köpa en resväska, men ack så användbart! jag har börjat prioritera få, men kvalitativa grejer, framför många, billiga & dåliga saker. dessutom sparar man mer pengar på att en gång investera i något dyrt eftersom det allt som oftast håller i år. istället att behöva köpa nytt gång på gång för att kvalitén inte är tillräcklig. flytten till barcelona äger rum på lördag och då ska jag med glädje resa med min samsonite väska. ni kan finna liknande HÄR!

mjuka resväskor är helt klart att föredra. med lite färg på det (ifall man är förvirrad som mig) lät kan finna sitt bagage, så blir det perfekt ;-) dessutom är modellerna med fyra hjul himmelriket för oss reslystna människor. 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas