Nikaia

Kategori: BARCELONA

 

 

haha, detta var fortsättningen på den väldigt regniga dagen jag nämnde tidigare. vi gjorde lite småfilmer & avslutade med att filma en ganska märklig scen inne på denna baren. bartendern förstår inte vad vi håller på med & ger oss ett antal frågande blickar. det slutar med att han kollar på django & bara tjuter "bambooolino", lol. det händer ju inte sällan här i bcn när man är med honom...

 

 

 

fyra saker som gör mig glad; konst, vermut (typisk spansk alkoholdryck), vänner & hundar. 

 

 

 

well, vad är det man säger? sådan dotter sådan mor. skulle i detta fall vilja påstå, sådana dotter sådan far! pappa kom & hälsade på under hösten någon gång. vi hade det mysigt & slappade mest eftersom pappa alltid är utsliten från allt arbete. 

 

 

 

som djangos flickvän blir man medtagen på en otalig mängd konserter, eftersom han själv spelar musik & har en stor vänskapskrets som gör detsamma. ofta spanska rytmer! det är kul till en början, men sen kan jag känna att konserten liknar varandra väldigt mycket & att det därför känns repeterande. 

oavsett så åkte vi utanför bcn i september, om jag minns rätt, för att gå på en minifestival vid namn esperanza. det är mest för de lokala invånarna som inte är supertätta ekonomiskt. väl där lyssnade vi (så klart) på musik. till min förvåning var det ett arabiskt band som uppträde. det gillade jag! sen åt jag nygjord pasta med tomatsås & drack ett par öl. 

 

 

 

haha, en dag var det ett tillfälligt tivoliområde uppsatt i bcn. jag minns inte vad vi hade gjort dessförinnan men vi var allihopa på väldigt gott humör. på den tiden hade nellie fortfarande sin hund mim som fick vara på allting. ELLER JO, nu kom jag på! det ösregnade & blixtrade hela kvällen då jag & nellie skulle möta spela fotboll med django & hans vänner, men i och med regnet så var där ingen på plats när vi anlände. vi beslöt oss för att möta upp med django & sen bada, för vad är härligare än att bada när det regnar?? särskilt en sensommarkväll då det inte är så kallt än. efter bad & varsitt glas så passerade vi dessa karuseller & alla ville det väldigt höga parishjulet. vi var dock tveksamma till vem som skulle få avstå det roliga & hålla mim. enligt biljettförsäljarna så var det inga problem att ta med mim på karusellen, klart & gjort! och gissa vem som njöt mest?

 

 

 

sjögräs & sushi, yuuuuuuummmm!!!!! det vattnas i munnen trots att jag nyligen åt både middag, dessert, likör & te. jag & nellie promenerade lite längre än vad vi brukade göra på den tiden & fann oss själva i ett mysigt, något industriellt område. här låg också den bästa sushi jag hittills har smakat i barcelona. dessutom till ett bra pris & familjeägd. snart stiger jag av flyget & landar på spansk mark igen. denna gången med mycket positivitet packat i bagaget! 

 

picnic electronic

 

 

får börja baklänges om jag ska återta bloggandet. har hur mycket bilder som helst från höstens skeende! bland annat från denna gång då jag & hanne gick på picnic electronic i barcelona. jag hade ganska så nyligen anlänt från sverige, där jag befunnit mig i två månader, & vi hade så sjukt ball.. dagsfester är the shit!!! sol, drinkar & funky outfits blandat med elektronisk musik och massvis med människor. vi mötte upp en hel del vänner väl där inne & en timme innan stängning kom django springades in haha. han var så sjukt happy, trots att han var 200 kronor fattigare för att spendera en timme med oss. efteråt, halvfulla, var vi ett litet gäng & tryckte goda samt stora mackor på rekons. om jag minns rätt begav vi oss hemåt efter det. ÅH! GODA TIDEEEER!

 

tell em boy bye

 

har fått lite klagomål från malmö-chicsen för de få blogginlägg jag nu för tiden gör. satsar mycket på min business nu & därför lägger jag mycket tid på min hemsida nikeossler.com, och har också förlorat gnistan för bloggvärlden. läser i princip inga bloggar själv längre & har fått en tankeställare gällande att blotta mitt eget liv, för det är ju inte ömsesidigt & jag är också nyfiken på andras liv. 

här är i alla fall bilder från en regnig höstdag i barcelona. vi fick ideén att göra en filmserie med django & nellie där de gör massor av knäppa saker. haha! i slutändan blev det roliga filmklipp som jag förmodligen bara kommer att behålla för mig själv. 

 

MIM

 

 

 

UNIVERSITAT

 

 

 

 

BBQ

 

 

 

ICE ICE BABY

 

 

 

SWEDISH SUMMER

 

 

FACE PATTERN

 

 

 

SKY

 

 

 

BACKSTAGE

 

 

LIVET

 

 

 

DJANGO

 

 

 

 

 

FACES

 

 

SUNNY MORNINGS

 

 

 

BAMBOLINO

 

 

 

WOKE UP LIKE THIS

 

 

 

BBQ

 

 

 

BABE

 

 

 

MORNINGS