Nikaia

Kategori: RESOR

MORE CADAQUES

 

 

 

DALI MUSEUM

 

 

CADAQUES

 

 

HUNDPORTRÄTT

 

 

 

MEDELTIDSVECKAN

 

 

 

RAINBOW

 

 

 

SUNSET

 

 

 

SWAN FAMILY

 

 

 

MI HERMANO

 

 

 

ABOUNDED AMUSEMENT PARK

 

 

STREETS IN BERLIN

 

 

 

FRIEDRICHSHAIN

 

 

 

VISITING MY BROTHA

 

 

 

 

THESE KIND OF DAYS

 

VIKTEN AV KVALITÉ

 

 

 

när man flänger fram tillbaka,, som jag älskar att göra, inser man verkligen vikten av kvalité på resväskor. att släpa en tung väska, med halvfungerade hjul, är inget jag känner för att göra ytterligare en gång kan jag säga. i have had it! när jag kom hem till köpenhamn efter resan till teneriffa, med min tunga kamera och tillbehör på ryggen och en fullproppad rullväska med söndriga hjul, så ville jag bara lägga mig ner på gatan & gråta.

i princip alla mina resor framöver kommer innebära medhavande av tungt kamerautstyr, så för mig är det helt enkelt ett måste med en hållbar resväska, i varje fall om jag ska kunna uthärda det. kanske känns det trist att köpa en resväska, men ack så användbart! jag har börjat prioritera få, men kvalitativa grejer, framför många, billiga & dåliga saker. dessutom sparar man mer pengar på att en gång investera i något dyrt eftersom det allt som oftast håller i år. istället att behöva köpa nytt gång på gång för att kvalitén inte är tillräcklig. flytten till barcelona äger rum på lördag och då ska jag med glädje resa med min samsonite väska. ni kan finna liknande HÄR!

mjuka resväskor är helt klart att föredra. med lite färg på det (ifall man är förvirrad som mig) lät kan finna sitt bagage, så blir det perfekt ;-) dessutom är modellerna med fyra hjul himmelriket för oss reslystna människor. 

 

 

LA ISLA BONITA

 

BOTANIC GARDEN

 

PUERTO DE LA CRUZ

MER TENERIFE

 

LIFE GOAL

TENERIFE

 

 

ÄNGEL

 

 

DOG LIFE

 

PUNTA DEL HIDALGO

 

 

MUMBAI, INDIEN